Keramika bez hrnčířského kruhu od A do Z : dekorativní i praktické výrobky z hlíny - Dreher, Sia; Lacinová, Miriam (Topp, 2007)
Druhy hlíny, nástroje a různé techniky tvorby, praktické obrazové návody.