Noční strach - Lutz, John, 1939- (Domino, 2006)
Přichází se západem slunce a rozsévá smrt. Mezi jeho oběťmi byli muži i ženy, Newyorčané i turisté, mladí lidé i starci. Novináři mu dali přezdívku Noční odstřelovač. Svým policejním pronásledovatelům se nepokrytě vysmívá. Vražedné běsnění je ochoten zastavit pod jedinou podmínkou: že se jeho případu ujme legendární detektiv Vin Repetto a začne s ním hrát smrtící hru na kočku a myš. Věc má však jeden háček: Repetto je už na penzi a nechce se k policejní práci už vracet...