Sestřenky - Pilipiuk, Andrzej (Laser-books, 2005)
Tři mladé dívky v Krakowě se musí postavit nepřízni osudu. Román o přátelství, odvaze, obětování a magii. Bojují proti sobě historické zbraně proti moderním.